Telefon: 46 49 61 03   E-mail: junckerhaven@gmail.com          Se også: www.junckerhaven.dk og www.finesda.dk

Lars Juncker i Hvalsø, Hovedstaden, DK på Houzz

FDM Ålbæk Camping

Se med da TV 2 Nord besøgte os mens vi byggede svømmesøen på FDM Ålbæk Camping(indslaget starter 30 sek inde i indslaget)

klik her

På trods af at campingpladsen er beliggende helt ud til strand og hav fravælger især børnefamilierne i højere grad end andre campingpladser, der ikke kan tilbyde et poolområde. Dette har man også været opmærksom på hos Ålbæk Strand Camping i Nordjylland.

FDM camping har i meget høj grad miljøet i tankerne – således har alle FDM campingpladser miljømærkningen EU-blomsten. Derfor har man fravalgt kemikalier og poolområde på FDM Ålbæk Strand Camping og i stedet vil man altså nu opføre en svømmesø, der er langt bedre for miljøet end en pool.

”Svømmesøen gør det muligt for os at tilbyde poollignende faciliteter, uden at det går ud over vores ønske om at skåne miljøet.

Samtidig kan vores gæster tage en dukkert lidt tidligere på året, da svømmesøen vil være omkring to-tre grader varmere end havvandet”, siger lejrchef på FDM Ålbæk Strand Camping Palle Lund.

 

Svømmesøen vil i alt blive 200 kvadratmeter, og den rummer 350.000 liter vand. Søen er op til tre meter dyb – og der vil blive indrettet tre forskellige områder i søen. En børnesektion, en lavvandsdel og en dybtvandsdel. Der vil ikke være noget dyreliv, som man kender fra andre søer, og man vil derfor fra campingpladsens side holde søen ren for mikroorganismer.

Omkring svømmesøen kan der solbades i det nyanlagte klitlandskab elller på de flotte træterrasser der omgiver svømmesøen. Der kan springes i vandet fra terrassen eller fra de store sten i kanten af svømmesøen.

Det flotte anlæg er designet af Landskabsarkitekt Henriette Lyngsted fra http://www.valsoelille-landskab.dk/

Et lækkert brændefyret vildmarksbad og en saunatønde fra http://www.finesda.dk giver de besøgende bare endnu mere nydelse​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

vi arbejder med

Junckerhaven ApS  Rødbøggard Smedebakken 3,  4330 Hvalsø  Tlf.: 46 49 61 03  Mobil: 20 99 61 03  CVR: 25650514  E-mail: junckerhaven@gmail.com

Vi har fået 4,8 ud af 5 stjerner baseret på mere end 17 anmeldelser på Facebook