Telefon: 46 49 61 03   E-mail: junckerhaven@gmail.com          Se også: www.junckerhaven.dk og www.finesda.dk

Lars Juncker i Hvalsø, Hovedstaden, DK på Houzz

ANLÆGSGARTNERVIRKSOMHEDEN JUNCKERHAVEN ANLÆGGER DIN HAVE med sten, vand og planter

​Vi er bosat midt på sjælland, mellem Roskilde, Ringsted og Holbæk i Hvalsø - på Rødbøggård

Profil:

29 års erfaring

Anlægs​tekniker/anlægsgartner Lars Juncker etablerede i 1990 virksomheden LJ Anlæg, som i dag hedder Junckerhaven ApS og administreres og indehaves af Lars Juncker.

Filosofi

De arbejder vi udfører er meget individuelle.

Vi elsker at være kreative med sten, vand og planter, naturen er vores forbillede.

Vi sætter en ære i at opfylde vores kunder havedrømme. Vi elsker vort håndværk og har sans for detaljen :o)

Svømmesøer - og traditionelle anlægsgartneropgaver

Junckerhaven har førertrøjen i Danmark i udviklingen af svømmesøer og naturpools.  Det er blevet til hele 40 anlæg i hele Danmark hos private, feriecentre, campingpladser og friluftsbade, det er vi meget stolte over. 

Udover de unikke anlæg med biologisk renset badevand udfører Junckerhaven ApS traditionelle anlægsopgaver med belægninger, mure og trapper i beton og granit, Lokal afledning af regnvand LAR., Japansk haveinspiration

Planteopgaver med stauder, buske og træer.  Og meget mere. Besøg vores anden hjemmeside: ​Junckerhaven.dk og se vores flotte anlæg.

Medarbejdere:

Vi beskæftiger ca. 15 yderst kvalitetsbevidste fagfolk med mange års erfaring i virksomheden. Vi mener selv vi beskæftiger de dygtigste medarbejdere i kongeriget!​

Hvor arbejder vi:

Vi dækker hele Sjælland og øerne men går ikke af vejen for arbejde i hele Danmark. når der skal etableres svømmesøer og naturpools. Vi har anlagt på Bornholm og i Skagen og Sønderjylland​. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

vi arbejder med

Junckerhaven ApS  Rødbøggard Smedebakken 3,  4330 Hvalsø  Tlf.: 46 49 61 03  Mobil: 20 99 61 03  CVR: 25650514  E-mail: junckerhaven@gmail.com

Vi har fået 4,8 ud af 5 stjerner baseret på mere end 17 anmeldelser på Facebook