Telefon: 46 49 61 03   E-mail: junckerhaven@gmail.com          Se også: www.junckerhaven.dk og www.finesda.dk

Lars Juncker i Hvalsø, Hovedstaden, DK på Houzz

FÅ EN DEKORATIV NATURSØ I DIN HAVE, lige til at SPRINGE PÅ HOVEDET I

​Om natursøer

Natursøer anlægges primært til pryd med et naturnært udseende, og vi indretter søerne, så det er muligt at bade med sikker adgang til vandet. En natursø har en stor artsrigdom af sump- og vandplanter, som renser vandet naturligt - vandet bliver knapt så klart som i vores svømmesøer og naturpools, og i perioder vokser der trådalger mellem planterne. 

Design og konstruktion

En natursø etableres med en bredzone hele vejen rundt i kanten af søen. Bredzonen optager omkring to tredjedele af vandspejlet - inde ved bredden er der sumpplanter ved cirka 5 centimeters dybde, og længere ude i søen er der undervandsplanter ved 40-50 centimeters dybde.

I midten af søen etableres det dybe og rene vandspejl uden planter, så der kan svømmes og bades.

I kanten af natursøen etableres som oftest en såkaldt skimmersø på cirka 5 m2. Skimmersøen har den primære rensefunktion i natursøen.

Ved hjælp af vandcirkulation med bølgeeffekt samles urenheder som blade, pollen og støv i skimmersøen, hvor det let renses op med et net. 

Læs mere om design her

ANLÆGSOMKOSTNINGER

Beregn selv budgettet på etablering af en natursø i haven.

Læs mere i prisoversigten her

Driftsomkostninger

En natursø er energivenlig med et meget lavt strømforbrug. Pumpen kører kun, når der er behov for skimning, det vil sige rengøring af overfladen, typisk i to perioder á en times varighed pr. dag. Det giver en strømudgift på

300-600 kr. om året.​

Kontakt os og hør mere

Vi etablerer natursøer i hele landet fra vores base på Sjælland. Kontak anlægsgartnermester Lars Juncker på telefon: 46 49 61 03 eller e-mail: junckerhaven@gmail.com


Få inspiration til din natursø mellem junckerhavens anlæg herunder​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

vi arbejder med

Junckerhaven ApS  Rødbøggard Smedebakken 3,  4330 Hvalsø  Tlf.: 46 49 61 03  Mobil: 20 99 61 03  CVR: 25650514  E-mail: junckerhaven@gmail.com

Vi har fået 4,8 ud af 5 stjerner baseret på mere end 17 anmeldelser på Facebook