Svømmesø

Case 5: Svømmesø Farum

Specifikationer​

80 m2 vandspejl

Dette luksuriøse haveanlæg med svømmesø blev anlagt i efteråret 2008. Ønsket var at etablere et haveanlæg ud over det sædvanlige i de bedste materialer, og samtidig skabe en lukket oase. Haven skulle indeholde terrasser tæt ved huset og en solterrasse i tæt kontakt med vandet, når der skal bades i svømmesøen. Et vandfald i baggrunden sørger for lyd og stemning. Svømmesøen er udformet dels poolagtigt i stringente former med granitbordursten og chaussesten, man også naturlige bredder med sten og vandplanter. Et spændende og individuelt design. Træarbejdet i haven er et kapitel for sig. Træet danner smukke terrasser til ophold, en “svævende” bro forbinder træterrasserne. Terrassebrædderne leveres hensigtsmæssigt med en rillet og en glat side på de vandrette flader. På terrasser og bro er det hensigtsmæssigt med den rillede og skridsikre side op, især når de bliver våde, som her i et bademiljø. Hegnet i baggrunden forhindrer indtrængen i haven og er isoleret med støjbatts for at nedsætte lydpåvirkningen udefra, men også den “anden” vej for at mindske støjen hos naboerne, når børnebørnene leger i vandet. Hegnet er delt op, hvor det er højest med en kumme med beplantning bag liggestolene. Træet er af hårdtræssorten Cumaru.

Vandfaldet i baggrunden forsynes med to pumper fra skimmersøen, en pumpe kører konstant og sørger for vandets rensning gennem de biologiske filtre monteret i skimmersøen og en ekstra effektpumpe kan tændes, når der virkelig ønskes lyd og vandeffekt i vandfaldet. Trædesten krydser faldet og forbinder havens terrasser. Op og nedstigning af vandet sker ved en trædestenstrappe direkte fra træterrassen.​

Skriv til os

Skal vi udarbejde
et tilbud til dig?

​Vi bor mellem København, Roskilde og Ringsted på Midtsjælland - Vi arbejder med svømmesøer og naturpools i hele Danmark.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

​​Smedebakken 3,

​4330 Hvalsø

​Klik her for rutevejledning​

CVR: 25650514​

Kontakt os

​Telefon: 46 49 61 03

Mobil: 20 99 61 03​

Fax: 46 49 61 20

junckerhaven@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag og søndag: Lukket

Mails besvares alle dage.